Lasergame - Lasertag

Vind je lasergamen te duur? Dan vind je hier het goedkopere alternatief!

Met onze lasertag pistolen speel je op je eigen locatie het lasergame spel zo vaak als je maar wilt.
Of dit nu thuis, op kantoor of in het bos is, onze lasergame pistolen zijn er klaar voor !

Bij totalFUN EDE huur je 10 lasertag pistolen al voor 50 euro per dag of 60 euro voor een heel weekend

LASERTAG
In tegenstelling tot Nerf geweren heb je geen last van dure Nerf darts die rondslingeren, kapot gaan, kwijtraken en de ogen van je kinderen raken.

De lasergame pistolen maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, het zelfde licht als uit je afstandbediening komt.

Alle laserpistolen beschikken over stoere licht- en geluidseffecten.
Daarnaast beschikken alle pistolen over een knop voor de keuze van de munitiesoort, activeren van het beschermingschild, kiezen van de teamkleur en geluidsvolume.

Het hoeft niet perse donker te zijn om met lasertag pistolen te spelen. Ideaal dus voor een kinderfeest of buurtbbq.

Bij een set pistolen worden een aantal oefentargets geleverd zodat er op het mikken ook wel -taggen- genoemd geoefend kan worden.

SPEL
Je kunt maximaal 4 teams maken met een onbeperkt aantal leden. De enige limiet zit in het aantal pistolen dat je huurt!

In het lasergamespel zijn de geweren en pistolen van de tegenstanders de doelwitten waarop je moet schieten. Elke keer dat je geraakt wordt neemt je levenskracht af.

De pistolen zijn zeer mobiel, zo speel je eenvoudig in de tuin, maar veel leuke is natuurlijk in het bos of op de Ginkelse Heide.

Voor het spelen heb je alleen het pistool nodig. Dus geen zware vesten aantrekken of banden om je hoofd. Alles wat je nodig hebt zit in het pistool.

Elke locatie is geschikt voor het spelen met de lasertags. Als er obstakels zijn om achter te kunnen schuilen is de locatie geschikt! Met het bereik van ongeveer 30 meter hoef je het speelterrein niet te beperken tot de achtertuin!

IEDEREEN
Het lasertaggen is geschikt voor iedereen! Of je nu een horde kinderen moet vermaken op een kinderverjaardag of lekker los wilt gaan met collegas op kantoor. De lasertags zijn zeer geschikt om uw teambuilding een spannend en sportief element te geven. Je zult zien dat iedereen opgaat in het spel.

Je kunt bij ons een officieel factuur krijgen zodat je de activiteit goed kunt administreren of kunt indienen bij je wijkcoördinator voor subsidie voor de buurtactiviteit.

Prijzen

OmschrijvingPrijs (euro)
Set lasertags a 10 stuks50,00 p/dag
extra lasertag (tot 9 stuks)5,00 p/dag
Weekend (zaterdag tm zondag)60,00 p/dag
*bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw